Beste Dames,


Op 31 augustus vindt de Dag van de Dames plaats op de terreinen van PC Wijnegem. We nodigen onze dames uit om samen te komen en te genieten van een dag vol inspiratie, gezelligheid en activiteiten. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op deze speciale dag!


Beste dames,

 

Wij nodigen jullie uit op 31 augustus 2024 om 10.00 uur en dan vieren we de Dag van de Dames met een gezellige dag vol activiteiten op de terreinen van PC Wijnegem, Kasteellei 79A, 2110 Wijnegem. De prijs voor deze dag is 20 euro Hieronder vind je het programma:

 

1.         Ochtend: we beginnen met een training. Een uitstekende gelegenheid om je vaardigheden te verbeteren en je spel te verfijnen.

2.         Middag: na de training is het tijd voor een lichte lunch We voorzien eten om de honger te stillen en de energie op peil te houden.

3.         Namiddag: we organiseren een melee-tornooi. Een kans om nieuwe mensen te ontmoeten en je petanquevaardigheden te testen.

4.         Avond: om 17.30 uur steken we de barbecue aan! 

 

Partners van de deelnemers aan de Dag van de Dames zijn ook van harte welkom en kunnen ook aan dezelfde prijs deelnemen en ook gebruikmaken van de petanqueterreinen van PC Wijnegem en onder elkaar een spannende wedstrijd spelen. 

 

Bovendien hebben we een leuke verrassing voor de dames: bij elke deelname aan de damestraining in 2024 ontvangen zij een korting van 2 euro!

 

Bij de inschrijving laten wij u weten hoeveel de dame moet betalen aan de hand van de aanwezigheden op de damestrainingen. Achteraf kan u het bedrag storten op rekening
BE35 7331 0103 5937.

 

We hopen op een talrijke opkomst en kijken ernaar uit om elkaar op een andere manier te leren kennen. Laten we er een gezellige en sportieve dag van maken!

 

Met vriendelijke groeten

 

Sonia Jacques

Verantwoordelijke dameswerking provincie Antwerpen

 

P.S. Vergeet zeker niet je inschrijving te bevestigen via mail aan:

[email protected]